Salutari prieteni! Am pregatit ceva pentru voi 🙂

.

Versiunea audio a articolului

Avand sute de convorbiri telefonice am dat peste tot felul de intrebari legate de crearea unui website. Chiar de replici precum „Nu stiu ce sa te intreb ?”

Asa ca am pregatit un articol si un mini ghid ilustrat la final care va va ajuta sa puneti intrebarile corecte atunci cand colaborati cu un freelancer sau o agentie de webdesign. Pentru ca raspunsurile corecte necesita intrebari bune, nu-i asa ?

Cateva chestii de care ar trebuii sa tii cont inainte sa vorbesti cu o agentie ar fi setarea obiectivului. Ce iti doresti sa obtii in urma website-ului.
Ai nevoie sa informezi oamenii despre afacerea ta sau ai nevoie de un magazin online ? Aceasta informatie te va salva poate sute de euro.

Ok, acum ca stim ceea ce ne dorim e momentul sa cautam o agentie de webdesign.

Prima intrebare ar trebuii sa fie :


1. Ce portofoliu aveti?

Poate una dintre cele mai importante intrebari. Majoritatea își vor prezenta lucrările pe site-ul lor web. Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a evalua stilul lor.

2.In cat timp este gata?

Chiar dacă delay-uri pot aparea, o agentie de webdesign ar trebui să vă poată oferi un interval de timp pentru proiect. Verifica dacă se potrivește nevoilor și permiteți întotdeauna timp suplimentar pentru probleme neașteptate. modificări ale designului web.

3.Cat ma costa?


Afla daca serviciile agentiei de webdesign se incadreaza in bugetul tau. De asemenea intreaba daca se poate negocia pretul. Orice serviciu sau produs este negociabil, nu iti fie frica sa incerci sa obtii un pret mai bun.

4.Runde de revizii?


Intreaba cate runde de revizii sunt incluse in pachet si cat te va costa cele extra.

5.Ce se va intampla cu website-ul tau dupa finalizarea proiectului ?

Cine va avea grija de updatarea continutului si eventuale modificari, rezolvate de erori.

Mai sunt alte intrebari ?

Raspunsul este DA! Insa noi am incercat sa ne axam pe intrebarile de baza, intrebarile pe care oricine le poate pune fara prea multe cunostiinte in IT.

Daca aveti ceva cunostinte nu uita sa intrebi de asemeni:
Ce hosting folosim? Este inclus in pachet?

Găzduirea web este un serviciu oferit atât companiilor cât È™i persoanelor particulare, care le permite acestora să își publice un site web pe internet- să îl pună la dispoziÈ›ie „vizitatorilor”, online.



Se foloseste un CMS? Ce CMS?

CMS inseamna Content Management System, adica pe scurt este o intreaga platforma de publicare online, a informatiilor care doriti sa apara pe internet generand dinamic website-ul. Este asemanator portalurilor si blog-urilor, dar mult mai complex si scalabil, creat de obicei in php si avand in spate o baza de date MySQL.


Se foloseste un template ?
Cine se ocupa de continut?

Aici poti descarca si ghidul ilustrat ca sa te ghideze atunci cand colaborezi cu o agentie sau un freelancer.

Te rog da un share daca ti a fost de ajutor, ca sa stiu la cati oameni a ajuns

O zi faina sa aveti!

In Romania, traderii luptă singuri. Suntem o comunitate mica, insa unita si dedicata stăpânirii piețelor financiare. Ne unim forțele pentru a depăși limitele și a descoperi oportunități ascunse, inaccesibile celor din mulțime.

Alătură-te nouă dacă:

  • EÈ™ti un trader pasionat, dornic să evolueze la un nivel superior.
  • CauÈ›i o comunitate exclusivă, unde poÈ›i învăța de la cei mai buni È™i contribui cu propriile tale abilități.

Trimite-mi un mesaj pe [email protected] si iti trimit invitatia.

 

Ma gasesti si pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.